Tips og gode råd

Når du modtager dine kunstblomster med posten, så vil de være sammenpresset. Du vil derfor opleve, at de ser lidt anderledes ud end på billederne. Men dette er blot af hensyn til fragten, så vi passer bedst muligt på dem, når de er på vej hjem til dig. Du kan sagtens rette dem ud og passe dem til, så de står flot og voluminøst i vasen – præcis som du har set på billederne, da du købte blomsterne.

Sådan opsætter du dine blomster

Når du skal gøre blomsterne klar til at komme i vasen, så tager du ganske forsigtigt en blomst ad gangen og retter den ud gren for gren. Pas godt på, at du ikke kommer til at knække grenen. Ligesådan kan du forsigtigt rette bladene ud, hvis du har en blomst med store sammenpressede blade. På den måde er det op til dig, hvordan den enkelte blomst eller pyntegrønt skal stå.

Synes du, at blomsten er for høj, så kan du med fordel give den et let buk i enden. Her skal du igen være forsigtig, så du ikke beskadiger blomsten. Så længe du gør det forsigtigt, så kan du faktisk rette den ud igen senere, hvis du f.eks. sætter blomsten over i en ny vase, og nu ønsker mere højde.

Skal du opsætte en buket?

Har du købt en af vores buketter, så kommer den færdigbundet. Du kan selvfølgelig altid binde den op, hvis du ønsker den sammensat anderledes. Har du sammensat din egen buket, så kan du nu skabe præcis det udtryk du ønsker.

Nogle gange kan det være en hjælp at binde snor om stilkene, eller sætte et lille elastikbånd, for at samle blomsterne. Hvis du har en vase med en stor åbning, så kan du prøve at drysse lidt sand ned i bunden, for at blomsterne kommer til at stå mere fast. Men i virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser. Så vi anbefaler, at du prøver dig frem, så du får præcis det udtryk, du kan lide.

Og vi bliver altid glade hvis du poster et billede af din blomsteropsætning og tagger os.

Rengøring og vedligehold

Vores blomster kræver som udgangspunkt ikke vedligehold, da de er kunstige. Du skal derfor ikke huske at vande eller udskifte blomsterne.

Synes du alligevel efter noget tid, at dine blomster er blevet lidt støvede, så anbefaler vi, at du blæser på dem ganske forsigtigt med en hårtørrer ved laveste varme. Prøv dig forsigtigt frem, så blomsten ikke tager skade. Vi fraråder, at du bruger vand til rengøringen. Det kan blomsterne ikke tåle.

Tips og gode råd

Når du modtager dine kunstblomster med posten, så vil de være sammenpresset. Du vil derfor opleve, at de ser lidt anderledes ud end på billederne.

Læs mere »
vild kunstbuket

DIY: Vild med vilje

Her får du en guide til, hvordan du kan lave den smukkeste “vild med vilje”-kunstbuket. Disse buketter kan, som alle vores buketter, styles i forskellig

Læs mere »
Indkøbskurv