Om

Velkommen til Estetika! Jeg hedder Mathilde. Jeg har startet Estetika, fordi jeg er fuldstændig vild med kunstige blomster. Derudover har jeg en lille drøm om at bidrage til at gøre op med køb og smid væk-kulturen. Med kunstige blomster er du nemlig garanteret smuk udsmykning, som holder evigt. 

Jeg drømmer om smukke kunstblomster i alle hjem

I mit lille univers sælger jeg smukke kunstige blomster og vaser til alle hjem. Her kan du helt selv vælge, om du ønsker at sammensætte din egen fine buket, eller om du vil købe en af de færdiglavede buketter. Kun fantasien sætter grænser.

Min vision er, at det skal være muligt at have smukke blomster stående i hjemmet, uden at de skal skiftes uge efter uge. På den måde kan du have dine blomster stående – lige så længe du ønsker. Og trænger din buket til et frisk pust, så kan du altid tilføje nye blomster.

Jeg gik kritisk til værks, da jeg skulle udvælge de blomster, som jeg ønskede at sælge. Jeg var nemlig på udkig efter de helt rigtige kunstblomster, som skulle opfylde 3 kriterier: de skulle være vedligeholdelsesfrie, kunne kombineres på kryds og tværs, og vigtigst af alt – de skulle se naturlige ud.

Med andre ord, så skulle blomsterne ikke se kunstige ud. Derfor kalder jeg mine blomster for kunstblomster. Det er nemlig lige hvad de er. Har du lyst til at se et større udvalg, og finde inspiration til at sammensætte buketter? Så vil jeg anbefale dig, at følge med på Instagram og skrive dig op til mit nyhedsbrev.

Kærlige blomsterhilsner
Mathilde

Indkøbskurv