DIY: Vild med vilje

Her får du en guide til, hvordan du kan lave den smukkeste "vild med vilje"-kunstbuket. Disse buketter kan, som alle vores buketter, styles i forskellig størrelse og volumen. Så det er helt op til dig, hvordan du ønsker, at din vild med vilje-buket skal se ud. Jeg deler de bedste tips og tricks med dig, så hæng på og bliv klogere på den skønne blomstertrend.
vild kunstbuket

Vild med vilje-konceptet handler kort fortalt om at skabe en vildere og rigere natur – typisk i haven. Formålet med at lade sin have gro vild, er at bidrage til biodiversiteten og naturens mangfoldighed. Man skaber med andre ord mere liv. Og så er det blevet utrolig moderne med et vildere og mere frodigt udtryk. Særligt ses det i sommerhushaverne landet over. Det kræver nemlig ikke nær så meget arbejde at have en vild have.

Men hvad har det så med kunstige blomster at gøre, tænker du måske. Faktisk kan konceptet sagtens benyttes på kunstige blomster også. Her relaterer det sig i højere grad til en buket med et rodet og tilfældigt look. Vi skaber med andre ord en buket, som ser ud som om, at den lige er blevet plukket i en af de smukke vilde haver – men uden, at nogen blomster rent faktisk har måtte lade livet. Det er da smart!

Det skal du bruge til din vilde buket

Når du skal sammensætte en vild buket, så er det en fordel, hvis du samler forskellige blomster. Det vilde kommer netop ud af forskelligheden. Derfor bør du ikke have mere end max. 2 ens blomster i din buket. Derudover er det en fordel, hvis du kaster dig ud i forskellige farver. Bare rolig – du behøver ikke gå på kompromis med farvekoordination. Alle vores blomster er i douce farver, hvilket vil sige, at der ikke kommer til at være forstyrrende elementer i din buket. Vi kan nemlig bedst lide det afdæmpede og naturtro.

Vælg også gerne blomsterstilke i forskellige højder. Det bidrager også positivt til det rodede look, som jo er det vi går efter i den vilde blomsterbuket. Kort opridset kan man sige, at vi er på udkig efter 3 komponenter: forskellige blomster, forskellige farver og forskellige højder. Kan du se, hvad der gå igen her? Forskellighed!

I videoen nedenfor kan du se de blomster, jeg har udvalgt til min vild med vilje-buket. Og så vil jeg bare anbefale dig at gøre forsøget selv med dine favoritter. Du kan se vores udvalg af blomster her og vores skønne pyntegrønt, som bakker så fint op om din buket, finder du her. Rigtig god fornøjelse! Og husk, hvis du poster din buket, må du meget gerne tagge Estetika.

Tips og gode råd

Når du modtager dine kunstblomster med posten, så vil de være sammenpresset. Du vil derfor opleve, at de ser lidt anderledes ud end på billederne.

Læs mere »
vild kunstbuket

DIY: Vild med vilje

Her får du en guide til, hvordan du kan lave den smukkeste “vild med vilje”-kunstbuket. Disse buketter kan, som alle vores buketter, styles i forskellig

Læs mere »
Indkøbskurv